Ολοκληρωμένες λύσεις για χώρους μαζικής εστίαστης

40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Με το βλέμμα στραμμένο στο παρόν και στο μέλλον συνεχίζουμε αδιάκοπα να επενδύουμε σε νέες αξιόλογες συνεργασίες, σε καινοτόμες τεχνολογίες, σε συνεχή εκπαίδευση των στελεχών μας, σε πολυδιάστατη κοινωνική προσφορά και τα τελευταία χρόνια σε όσο το δυνατόν μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Το WWF αλλάζει τη φιλοσοφία του φαγητού σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία


Ενώνοντας δυνάμεις, γνώση και εμπειρία καταφέραμε μέσα σε 16 εβδομάδες να μειώσουμε τη σπατάλη τροφίμων σε 3 ξενοδοχεία της χώρας. Με την ευαισθητοποίηση του προσωπικού του ξενοδοχείου και τη συμμετοχή των επισκεπτών, εντοπίσαμε, καταγράψαμε και, τελικά, μειώσαμε δραστικά τη σπατάλη του φαγητού.

Μέσα από ένα εύκολο και αξιόπιστο μηχανισμό καταγραφής της σπατάλης σε όλο το φάσμα «προμήθειας, προετοιμασίας και κατανάλωσης φαγητού», που εμπεριέχεται στον πρακτικό οδηγό του WWF, τα συμμετέχοντα ξενοδοχεία αναμένεται να αποκομίσουν πολλαπλά οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη.

Νέα & Τάσεις

 • Τι είναι το βουβαλίσιο κρέας και πια τα οφέλη του

  Τι είναι το βουβαλίσιο κρέας και πια τα οφέλη του

  Το ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, έχει χαμηλά λιπαρά, λίγες θερμίδες και την μικρότερη χοληστερόλη από όλα τα άλλα κρέατα.

 • Environmental Saving Calculator Certificate

  Environmental Saving Calculator Certificate

  Μέσω ενός αυτόματου συστήματος υπολογισμού της LUCART, μπορούμε να εκδώσουμε το πιστοποιητικό Environmental Saving Calculator, για κάθε ένα πελάτη μας ξεχωριστά, που αγοράζει ECO NATURAL προϊόντα, και αφορά στη δική σας προσφορά στο περιβάλλον. Ανάλογα την ποσότητα αγοράς σε προϊόντα ECO NATURAL, υπολογίζεται και πιστοποιείται:

 • Χρυσοί σκούφοι 2021 - Κρητικές υποψηφιότητες

  Χρυσοί σκούφοι 2021 - Κρητικές υποψηφιότητες

  Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες Χρυσών Σκούφων για το 2021 με την Κρήτη να μετράει οχτώ συμμετοχές. Η Κρητική λίστα των υποψηφίων εστιατορίων προς βράβευση είναι η εξής:

Our partners

Οι συνεργάτες μας

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε.

περισσότερα

Contact details

Η γνώμη σας, μετράει

Βοηθήστε μας να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

περισσότερα

Green tree

Φροντίδα για το περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα για τις δράσεις της εταιρείας μας για την προστασία του.

περισσότερα

Ακολουθείστε μας στα social!

Facebook Facebook